22
Μαϊ 15

Tο Heroes of the Storm Open Beta testing έχει ξεκινήσει επισήμως!

Αν δεν είχατε την ευκαιρία να παλέψετε στο πεδίο της μάχης κατά τη διάρκεια των TechnicalAlpha ή ClosedBetaphases, τώρα είναι η τέλεια ευκαιρία να βυθιστείτε στον ξέφρενο online κόσμο του HEROESOFTHESTORM πριν το παιχνίδι κάνει launch στις 2 Ιουνίου.

Σωστά καταλάβατε – δεν χρειάζονται πια
keys, codes ή επιλογές, μπορείτε να κλικάρετε εδώ (https://eu.battle.net/login/en-us/?ref=https%3A%2F%2Feu.battle.net%2Faccount%2Fmanagement%2Fdownload%2F%3Fshow%3Dheroes&app=bam&cr=true) για να αρχίσετε να κατεβάζετε το HEROES και να ξεκινήσετε το έπος σας στο Nexus, δωρεάν, σήμερα!

Αν είστε καινούργιος στο
HEROESOFTHESTORM, ίσως να θέλετε να τσεκάρετε αυτό το videolink για ένα γρήγορο μάθημα στο Nexus ενώ περιμένετε να ολοκληρωθεί το download: https://www.youtube.com/watch?v=jRT2UXqRK84

Ενώ είμαστε ενθουσιασμένοι να φτάνουμε στην τελευταία φάση της
betatesting, παράλληλα πλησιάζουμε και στο επίσημο release του HeroesoftheStorm, κι έχουμε πολλά εντυπωσιακά σχέδια για σας! Όλοι οι Blizzardfans απ’ όλον τον κόσμο θα γιορτάσουμε το launch του Heroes σ’ ένα καταπληκτικό event στο Λονδίνο (http://www.nexuscalling.com/ ) , το οποίο θα περιλαμβάνει συνεντεύξεις των developers, ζωντανή μουσική, και πολλά περισσότερα. Αν δεν έχετε την ευκαιρία να έρθετε στο event, μπορείτε και πάλι ν’ απαντήσετε στο κάλεσμα του Nexus μέσω του livebroadcast, και παίρνοντας μέρος στον χαμό χρησιμοποιώντας #NexusCalling στα TwitterandFacebook.

Τα λέμε στο Nexus!